dilluns, 24 d’octubre del 2016

UN DIA AL MERCAT DE MERCATS

Bona tarda rutaires!

Com qui no vol la cosa, ja és dilluns! Estareu d'acord amb nosaltres en què el cap de setmana passa massa ràpid, i més quan no pares quiet/a! Avui us portem una experiència de primeríssima mà del que vam fer ahir diumenge, però no, no és tracta d'una ruta, sinó d'una fira.

Si sou de Barcelona potser haureu sentit a parlar del Mercat de Mercats, es tracta d'una fira gastronòmica que tenia lloc aquest cap de setmana, i nosaltres hi vam anar diumenge. El que volem destacar avui no són però les desenes i desenes de paradetes amb productes boníssims (en serio, boníssims!), sinó el nostre pas per l'estant del "Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu" que també hi era present promocionant el territori de Girona.

Quan vam passar per davant d'aquell estand de 4 metres, vam flipar! Realment hi havia un munt d'informació i mapes de comarques com el Ripollès o la Cerdanya, territoris muntanyencs on es pot fer muntanyisme, o l'Empordà i la Selva que també tenen sorprenents senders i rutes tant d'interior com de costa. I sense oblidar les comarques d'interior, com el Gironès i la Garrotxa que també tenen una gran xarxa de camins i fagedes per passejar.

Tots aquests territoris tenen el seu propi material turístic editat amb les propostes d'itineraris i us recomanem molt que, si teniu ganes de descobrir la província de Girona, passeu per qualsevol de les oficines de turisme per aconseguir aquest material!

Nosaltres vam marxar amb 3 bosses plenes de fulletons i catàlegs i tenim moltes ganes de provar alguna d'aquestes rutes i compartir l'experiència amb vosaltres! Ben aviat en farem alguna, estigueu atents rutaires!

ENRUTA'T!

FONT: ENRUTA'T

WEBS RECOMANADES:

http://www.turismegirones.cat
http://www.turismegarrotxa.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada