dimecres, 26 d’octubre del 2016

APPS ÚTILS PER A MUNTANYISTES

Bona tarda rutaires!

Ara que ha arribat la tardor, és l'època idònia per fer muntanyisme perquè podem visitar magnífics paratges sense preocupar-nos per la calor sufocant de l'estiu. En altres posts us hem parlat de consells d'alimentació, com comprar les botes de muntanya ideals o com combatre les agulletes, i avui us portem un recull d'algunes APP que poden convertir-se en grans aliades per planificar i guiar la nostre sortida.

1. Alpify

Una aplicació molt útil i que aposta per la seguretat és Alpify.  Aquesta aplicació pot enviar la teva ubicació exacta en qualsevol situació d'emergència, com seria el cas de perdre's o tenir un accident durant una excursió i permet contactar amb el servei d'emergència. A més, funciona de forma molt senzilla i intuïtiva, només cal prémer el botó vermell per enviar informació sobre la nostra posició exacta mitjançant GPS. Des del servei d'emergència ens trucaran i podrem explicar què ens passa.

GRATUÏTA. Disponible a Google Play i App Store.

2. ViewRanger GPS - Rutas y Mapas

ViewRanger és una altra opció gratuïta i molt completa. És un servei complet de mapes, navegació i recorreguts guiats, sense necessitat de tenir connexió a internet, ideal per a entusiastes de les activitats a l'aire lliure com nosaltres rutaires. Inclou mapes gratuïts mundials de carreteres i senders i imatges aeries que ens poden ser molt útils. 

GRATUÏTA. Disponible a Google Play, App Store i también Kindle Store.

3.OruxMaps

Aquesta és una de les aplicacions millor valorades pels aficionats a activitats com el senderisme o la bicicleta de muntanya. Posa a disposició de l'usuari la possibilitat de carregar rutes, crear les seves pròpies o enviar-la a un dels seus contactes i també inclou un potent sistema de navegació amb dades com la latitud i l'altitud. La pega és que no està disponible a iOS.

GRATUÏTA. Disponible a Google Play. 

Rutaires us animem a provar-les i explicar-nos les vostres experiències!

ENRUTA'T!


FONT: CAPTURES DE PANTALLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada