dimarts, 4 d’octubre del 2016

''BUENO, BONITO Y BARATO''

Bona tarda rutaires!

Cada any milers de muntanyistes es pregunten quina és la millor manera d'escollir unes bones botes de muntanya. Avui us donem una sèrie de consells per escollir les vostres botes de muntanya ideals!

  • PROTECCIONS EXTERIORS:
Heu de comprovar que les costures vinguin reforçades, ja que és un calçat que ha de resistir a diferents terrenys i aguantar forces quilòmetres. També cal tenir en compte que moltes botes porten una puntera de goma reforçada, això no només combat els frecs sinó que també és una manera d'evitar que entri aigua al calçat. 

  • LA SOLA, ELEMENT PRIMORDIAL:
Podem trobar tres tipus de sola: toba, semi-dura i rígida, aquesta última se sol utilitzar a l'hivern, en canvi una sola toba és més habitual utilitzar-la a l'estiu o la tardo. 

  • STOP AIGUA:
Un dels elements més importants a les botes de muntanya és la membrana que fa que l'aigua no passi i el peu segueixi transpirant sense cap problema. Per això és important tenir en compte un element important: Gore-Tex.

Esperem que amb aquests petits consells poguin trobar les vostres botes de muntanya ideals, tot i així sempre és recomanable anar a botigues físiques i provar-vos diferents models i marques, ja que d'aquesta manera us assegurareu que el calçat s'adapta correctament al vostre peu.

Com a consell, us volem dir que si teniu programada una ruta llarga, no estreneu aquell mateix dia les vostres meravelloses botes de muntanya noves! Ja que l'únic que aconseguireu seran que us apareguin ampolles (en aquest cas, un bon remei és utilitzar vaselina o compeed ampolles).

ENRUTA'T!



FONT: GALERIA D'IMATGES CANVA

FONT: GALERIA D'IMATGES CANVA

FONT: ENRUTA'T

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada