dimarts, 25 d’octubre del 2016

RUTA AVIONETA ESTAVELLADA

Bona nit rutaires!

Avui us portem una ruta ben curiosa, la qual podreu realitzar amb família sense cap dificultat! I és que el nostre estimat Montseny ens ofereix un petit racó sorprenent, un racó on podrem veure una avioneta estavellada, la qual es va estavellar l'any 2000 i les restes han quedat entre els arbres de la zona. 

La ruta comença a l'aparcament de Santa Fe del Montseny i segueix el caminet que baixa a la riera de Santa Fe, el qual ens portarà fins al Pantà de Santa Fe. Un cop hàgim arribat al Pantà haurem de travessar la presa, per si teniu dubtes, heu de seguir els senyals de color taronja (RP-C 204). Seguint les indicacions arribarem a la casa de Font de Corts, un cop hàgim arribat a aquest punt seguirem recte i a uns 200 metres trobarem les restes d'una avioneta abandonada. Cal estar atent i atenta durant aquest tram de recorregut, ja que si no ens fixem bé, passarem de llarg el nostre destí, el qual haurem d'alçar la vista per trobar-lo. 

És una ruta lleugera però amb unes vistes i un destí increïble, ja que la sensació de trobar-te una avioneta estavellada al mig del bosc és una experiència única. 

Esperem que gaudiu d'aquesta meravellosa ruta tant com ho vam fer nosaltres, ja que és un escenari molt poc comú trobar-se al mig del bosc del Montseny!

ENRUTA'T!


FONT: ENRUTA'T

FONT: ENRUTA'T

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada