dilluns, 3 d’octubre del 2016

LA MEVA PRIMERA VEGADA

Bon dia rutaires!

En aquest primer post volem saber com va ser la vostra primera vegada. Sí, sí, ho heu sentit bé! La primera vegada de totes! Noooo, aquesta primera vegada no, la primera vegada que vau fer muntanyisme (que malpensats/des)!

La primera vegada que vaig coronar un cim va ser fa uns quants anys amb un amic. Des de feia temps parlàvem que ens volíem iniciar al món del muntanyisme i un dia vam agafar les botes de muntanya i la motxilla i ens van posar en marxa. La ruta d'aquell diumenge de primavera consistia a pujar fins al Turó de l'Home (1.712 m), la muntanya més alta del massís del Montseny. El camí començava amb una pujada força empinada, la qual travessava una gran longitud de bosc. Quan sorties del bosc iniciaves un camí de pedra fins a la cima, des de la qual podies veure la resta de cims que acompanyen el massís del Montseny.

La sensació d'aconseguir el nostre objectiu va fer que poguéssim gaudir d'una dolça sensació d'haver dominat un cim veritablement colossal.

Una ruta que us recomano sense dubte! La dificultat està adaptada a per a tots els muntanyistes, ja que tot el recorregut de pujada és majoritàriament per pista i amb el GR-5 ben senyalitzat.

Ara rutaires us animem a vosaltres a explicar-nos com va ser la vostra primera vegada!

ENRUTA'T!



FONT: ENRUTA'T

FONT: ENRUTA'T

VISTES DES DEL TURÓ DE L'HOME | FONT: ENRUTA'T

2 comentaris:

  1. Ja farà algun any de la meva primera enrutada i va ser al Pedraforca!
    Recordo una sensació indescriptible quan observava el que ens envoltava des de tanta alçada! (suposo que deu ser una de les raons pel qual ens sentim enganxats a la muntanya !)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies XeviCT per compartir la teva primera experiència com a rutaire amb nosaltres! Entenem tant bé aquesta sensació que dius!

      Elimina