dilluns, 21 de novembre del 2016

SALT DE SALLENT

Bona tarda rutaires!

Avui ha estat un dia gris i plujós i els dies així (i a més si són dilluns) ens deprimeixen molt! Però a nosaltres ens agrada veure el costat bo de les coses, per això avui us portem una ruta que precisament es recomana  fer en època de pluges, el Salt del Sallent a Rupit!

Aquesta és una de les rutes clàssiques de Rupit (Collsacabra-Osona), a més té es vistes estupendes de les Guilleries. El punt de sortida que us proposem és des de l'església de Sant Miquel. A partir d'aquí ja veureu que es tracta d'anar seguint la riera de Rupit, és una ruta molt ben senyalitzada i per tant no té pèrdua. Al llarg de la ruta la remor de l'aigua es fa cada vegada més present, i si a més es fa en època de pluges, trobarem varis saltants d'aigua pel camí.

Aquesta ruta té diferents variants de manera que podeu decidir fer-la més o menys llarga segons el nivell de preparació física que tinguem, però lo bo és que és una ruta que es pot fer perfectament sense tenir massa experiència muntanyista! Podeu proposar-ho a la família o amics per agafar gana abans de dinar, per exemple! 

Això sí, rutaires, sempre ben calçats amb unes sabates o botes en condicions, ja que en ser una zona tan humida és facil relliscar! 

Us animem a fer-la!

ENRUTA'T!


VISTES DEL SALT DE SALLENT
FONT: ENRUTA'T

VISTES DEL SALT DE SALLENT
FONT: ENRUTA'T

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada