dilluns, 28 de novembre del 2016

IDEES DE REGALS PER A MUNTANYISTES

Bona tarda rutaires!

Aquesta última setmana ja han encès els llums de Nadal a molts pobles i ciutats i això ens recorda que en pocs dies  hem de comprar un munt de regals! Per això avui al blog i portem una petita recopilació d'idees per regalar a aquest amic especial amant del muntanyisme i les activitats a l'aire lliure. Es tracta d'una selecció amb solucions apropiades per a tots els pressupostos!

1. BOTES DE MUNTANYA

Un bon muntanyista sap que el calçat és importantíssim, si creus que aquesta persona especial li faran servei, i no et fa res rascar-te una mica la butxaca, aquest és un dels millors regals que li podries fer. Això sí, recorda que és primordial que es senti còmode amb les botes així que el millor seria acompanyar-lo a la botiga i que se les emprovi. No té el mateix efecte sorpresa però t'ho agrairà molt!

Des de 49'99€ | Veure a Dechatlon

2. LLINTERNA FRONTAL

La llinterna frontal és un gadget que mai pot faltar a la motxilla quan surts a muntanya. Mai saps quan pots tenir un imprevist i fer-se't de nit, o si et ve de gust fer una sortida nocturna. Un detall senzill, econòmic i molt fiable!

Des de 14'99€ | Veure a Amazon

3. NAVALLA AMB MEMÒRIA USB 

El regal perfecte par els montanyistes més tecnològics. Es tracta d'una petita navalla que incorpora fins a 8 eines a part de la memòria USB de 32 GB.

Des de 47'75€ | Veure a Amazon

4. BUF DE MUNTANYA

Com a opció més econòmica, però molt pràctica, us proposem un buff de muntanya, sense dubte un gran aliat quan les condicions climàtiques són dures!

Des de 11'95€ | Veure a buff.eu 

5. ENCENEDOR ESCALFA-MANS

Sempre pot venir bé tenir un encenedor a mà quan sortim a fer una ruta al camp. I en el cas d'aquest encara més, perquè a més d'encendre un foc, amb ell podrem escalfar-nos les mans.

Des de 14'50€ | Veure a Amazon

6. MOTXILLA DE MUNTANYA

Teniu algun amic o amiga que vulgui fe rproperament el Camino de Santiago? En aquest cas, aquesta és la opció ideal. Una motxilla perfecta per a travessies de diversos dies. Un disseny ergonòmic i 40 litres de capacitat.

Des de 133€ | Veure a Amazon

Aquestes només són unes quantes idees, n'hi ha un munt més! Voleu ajudar-nos a completar la llista? Envieu-nos el que us agradaria regalar i, qui sap rutaires, potser alguna persona del vostre entorn ho veu i us fa la sorpresa!

ENRUTA'T!

MUNTANYISTA AMB VISTES AL FONS
FONT: PIXABAY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada