dijous, 17 de novembre del 2016

CAMBRA D'ASE (2.753m)

Bona tarda rutaires!

Avui us portem fins al nord de la Reserva Natural de la Vall d'Eina, al Pirineu Oriental. És una ruta molt freqüentada durant l'hivern, ja que la cara Nord de la Cambra d'Ase ofereix una sèrie de canals molt divertits i amb unes dificultats variables en funció de la seva inclinació, de la qualitat de la neu i de la temperatura.

Iniciarem la ruta des de l'estació d'esquí d'Eina (França) seguint els rètols ''D'espace Cambre d'Ase'' i deixarem el cotxe en una esplanada que trobarem molt gran. Al final de l'aparcament, seguirem la pista d'esquí del fons que ascendeix en direcció a l'estació d'esquí de St. Pierre dels Forcats. Anirem seguint la pista que ens deixarà en un primer cim a 2.711 m. Des d'aquest punt, seguirem per la carena fins a arribar al cim superior a 2.753 m, el cim de la Cambra d'Ase. 

Per baixar, ho farem pel Canal Ample, hem d'anar seguint les fites i anar baixant pel mig d'un immens pedregar. En acabar aquest tram, trobarem un corriol que, fent ziga-zagues i pel mig del bosc ens conduirà a una àrea de pícnic. Des d'aquest punt, seguirem la pista d'esquí que queda al nostre davant, la qual ens portarà fins al punt d'inici.

Aquesta ruta val molt la pena fer-la durant la temporada d'hivern, ja que les vistes i la sensació de neu es magnifica! Tot i així, cal que tingueu en compte, que en fer-la amb temporal de neu, heu de requerir un material necessari.

Esperem que us animeu a fer-la i recordeu que podeu compartir amb nosaltres les vostres experiències i fotografies! Ens veiem demà amb un nou post de descens amb btt! 

ENRUTA'T!

FOTO INICI ASCENSIÓ CAMBRA D'ASE
FONT: ENRUTA'T

FOTO RUTA INICIADA DEL CIM CAMBRA D'ASE
FONT: ENRUTA'T

FOTO DE LA PARADA
FONT: ENRUTA'T

FOTO DEL TRAM FINAL PER ARRIBAR AL CIM
FONT: ENRUTA'T

FOTO DES DEL CIM DE CAMBRA D'ASE
FONT: ENRUTA'T

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada