dimecres, 2 de novembre del 2016

SANTUARI DE ROCACORBA

Bona tarda rutaires!

Coneixeu la Vall de Llémena? Un espai natural que val molt la pena visitar, i per això, avui us portem una ruta per animar-vos a descobrir-la.

La muntanya de Rocacorba és el punt més alt de la comarca del Gironès, situada al municipi de Canet d'Adri. És una ruta circular amb un nivell mig-alt que es pot fer amb menys de 4 hores. La ruta té una pujada pedregosa i exigent en alguns trams però acostumats a les rutes que fem normalment aquesta us semblarà tranquil·la.

Iniciarem la ruta al Pla d'Adri, on comença la pista forestal que enllaça Adri amb Biert, allà podreu deixar el cotxe. Seguirem a peu fins a trobar la riera i passant el trencant de Can Pou iniciarem una pujada suau. Més endavant començarem a allunyar-nos del bosc i a trobar prats i camps amb la imatge de la serra de Rocacorba de fons fins a arribar al veïnat de Foleià.

Seguirem pujant el corriol a través d'un bosc, aquí la pujada començarà a ser cada vegada més costosa. Després d'una hora de pujada veurem indicada la ubicació del santuari, al qual hi arribarem després d'un quart d'hora més de pujada.

En aquest punt rutaires us recomanem treure la càmera de fotos perquè les vistes són espectaculars! Podreu veure una panoràmica única de tota la Vall de Llémena, les comarques gironines i el Pirineu. Admireu aquest moment i visiteu els voltants del santuari.

I fins a aquí la ruta d'avui! Us animem a fer-la i explicar-nos la vostra experiència!

ENRUTA'T!
FONT: TURIME GIRONÈS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada