divendres, 11 de novembre del 2016

DESCENS | 2

Bona nit rutaires!

Avui us portem els primers consells per triar el vostre material de descens! I és que una cosa heu de tenir ben clara i és que les proteccions seran el vostre fidel amic quan estigueu baixant per camins, corriols i pistes a tota velocitat!

La setmana passada vam introduir a aquest meravellós esport. El descens és un esport que requereix pràctica i preparació, per això un dels consells que us volem donar és que no comenceu des de un nivell alt, una altra cosa que heu de tenir en compte és que l'equilibri és molt important, tenir compte amb els frens i que l'equipament no pot faltar mai, ja que és la protecció en aquest esport i en el general és el més important. Els materials primordials i principals que necessitareu són:

1. CUIRASSA PROTECTORA:

En el descens sempre hi ha el risc de caure, indiferentment de l'expert que siguis o la dificultat de les pistes. Un mal cop a la columna vertebral pot fer que quedis paralític tota la vida. Per això la cuirassa protectora és molt important.


2. CASC INTEGRAL:

Un cop al cap pot provocar uns danys irrevocables, per això, el casc és un altre element imprescindible, per això l'heu de portar en tot moment.


3. CULOT:

Cal portar la roba adequada, ja que són peçes de roba transpirables i que et protegeixen de patir petits talls o ferides a causa de les caigudes.


4. ULLERES DE MÀSCARA:

Cal portar unes ulleres que ens protegeixin els ulls de la pols o possibles pedres que surtin disparades a causa de la velocitat.


5. GUANTS REFORÇATS:

Els guants llargs i reforçats evitaran que us trenqueu algun dit i sobretot que nos us surtin tantes ferides a les mans, ja que sobretot al principi estrenyaràs excessivament el manillar, per tal de tenir la sensació que vas més segur.


6. GENOLLERES:

És una de les proteccions que més danyada quedarà, ja que les caigudes i relliscades seran ben habituals.


7. COLZERES:

Són el material que més us durarà, ja que les caigudes amb el colze són difícils ''d'aconseguir'', però millor estar ben protegits per qualsevol imprevist.


8. CALÇAT:

El calçat és essencial, ja que és una de les peces més importants, el calçat que utilitzeu ha de tenir una bona adherència.


Fins aquí el material que heu de portar a l'hora de fer descens. Recordeu que és imprescindible que aneu ben preparats, ja que una mala caiguda pot tenir conseqüències greus. I és que al principi sereu els millors amics i amigues del terra, ja que us passareu la major part del temps a terra, però amb pràctica millorareu la vostra tècnica i podreu posar-vos nous reptes!

Esperem que tingueu un cap de setmana genial!

ENRUTA'T!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada