dijous, 15 de desembre del 2016

MONESTIR DE SANTA MARIA DE MONTSERRAT

Bona nit rutaires!

Avui us portem una ruta per Montserrat! Més concretament fins al Monestir de Santa Maria de Montserrat. Nosaltres en aquesta ocasió, vam decidir fer la ruta amb bicicleta!

Iniciarem la ruta des de l'estació del cremallera de Montserrat. S'hi pot arribar amb el cremallera o el telefèric combinat amb tren o cotxe, o directament amb el cotxe. Sortirem de davant de l'estació del per unes escales que baixen pel costat de la via, tot seguit seguirem el recorregut davallant pel camí, on més endavant, trobarem un sender a l'esquerra per on continua el GR 5 i el GR 96, el qual hem de seguir des del principi. Cal que estiguem atents i atentes, ja que hem de seguir la ruta sempre pel camí pavimentat fins a la Santa Cova.

Tot seguit, deixant a l'esquerra un sender que descendent arribarem a Collbató i més endavant, seguint el camí, es desfà el camí fins al punt d'inici, és a dir a l'Estació del cremallera de Montserrat, el punt de partida i final del recorregut.

Esperem que us animeu a fer aquesta ruta, ja que les vistes mereixen l'esforç! Nosaltres la vam fer amb bicicleta però perfectament la podeu fer caminant!

ENRUTA'T!

PAISATGE DES DEL MONESTIR
FONT: ENRUTA'T

 PAISATGE MONTSERRAT
FONT: ENRUTA'T

VISTES DEL MONESTIR DE MONTSERRAT
FONT: ENRUTA'T

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada