dimarts, 20 de desembre del 2016

5 PROPOSTES DIFERENTS PER GAUDIR DE L'ESPORT I LA NEU!

Bona tarda rutaires!

Avui us portem un recull de diferents activitats i formes de gaudir de l’esport i la neu a l’hivern!

La muntanya a l’hivern no és territori exclusiu dels esquiadors sinó que també es poden practicar moltes altres especialitats esportives. A més, tenim la sort que tenim Els Pirineus a tocar i per tant trobareu molts llocs on poder provar-les totes. 

DESCENS AMB TRINEU:

Lluny de ser una activitat només per a nens, aquesta modalitat pot arribar a ser una experiència molt emocionant! Deixeu-vos anar i llisqueu muntanya avall en plena natura hivernal!

MOTOS DE NEU:

Gaudir de la immensitat dels paisatges naturals conduint una moto de neu ha de ser una experiència brutal! Si encara no ho heu fet, aquesta activitat és de les que més ve de gust provar, i per això no cal anar gaire lluny, a diversos llocs dels Pirineus ja han confeccionat algunes rutes que no us decepcionaran! 

MUSHING:

El mushing consisteix en el transport en trineu arrossegats per gossos, actualment es tracta d’una modalitat esportiva però en el seu origen no deixava de ser el mètode de transport típic dels esquimals i habitants de les zones polars. Al nostre país ja hi ha alguns llocs que ofereixen aquesta experiència, ideal per als amants dels gossos!

SPLITBOARD:

Aquesta modalitat és molt poc coneguda però vegada guanya més adeptes! Es tracta d’una barreja entre l’esquí de travessia i l’snowboard i consisteix en una taula de surf de neu separada en dues parts, de manera que les peces s'utilitzen com a esquís, amb pells d'escalada, per pujar pendents com en l'esquí alpí però quan arriba l’hora del descens les dues meitats poden unir-se per baixar el pendent com si es tractés d’una sola taula.

ESCALADA EN GEL:

Els /Les que sigueu més agosarats i agosarades també podeu optar per iniciar-vos a l’escalada en gel. Es tracta d’un esport més tècnic i de risc, però que sense dubte val molt la pena! Això sí, no escatimar ni un pèl a l’hora de prendre precaucions!

Com veieu rutaires, hi ha moltes altres formes de gaudir de la neu! Us animem a que durant les vacances de Nadal en proveu alguna, diversió assegurada!

ENRUTA'T!

MOTO DE NEU 
FONT: PIXABAY

MUSHING
FONT: PIXABAY

SPLITBOARD
 FONT: PIXABAY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada