dimecres, 14 de desembre del 2016

AVANTATGES DE COMPRAR PER INTERNET MATERIAL ESPORTIU DE MUNTANYA

Bona tarda rutaires!

Estem a pocs dies abans que comencin les vacances de Nadal i com no, l'oportunitat perfecta per demanar aquelles coses que durant l'any no hem pogut comprar! Per això, avui us portem els avantatges i inconvenients de comprar material d'esports de muntanya per internet! Al final del post us expliquem la nostra experiència amb una pàgina web que vam voler posar a prova!

AVANTATGES DE COMPRAR PER INTERNET:

Accessibilitat: Un dels avantatges de comprar per internet, és l'accessibilitat que tenim per arribar a qualsevol producte que estiguem buscant. Normalment quan vas a comprar a les botigues físiques, existeixen grans limitacions temporals i geogràfiques. Per això, en comprar per internet no hi ha limitacions, ja que pots comprar a qualsevol part del món i a qualsevol dia de l'any duran les 24 hores del dia. 

Preu: Comprar per Internet és generalment més barat que comprar a les botigues físiques. Això ve determinat pel fet que les botigues online funcionen amb menys despeses fixes i per això, són més competitius en el preu final del producte. A més a més, actualment podem trobar ofertes i descomptes tot l'any!

Comparar: Mitjançant internet pots comparar d'una manera ràpida i fàcil els preus d'aquells productes que t'interessen i a més a més pots analitzar les característiques de diversos productes similars o llegir comentaris d'altres usuaris per tal d'escollir el més apropiat.

Comoditat: Finalment, comprar per internet és molt còmode, compres des de casa i ho reps al cap d'uns dies a casa teva. Això fa que evites cues, bosses, esperes, etc.

DESAVANTATGES DE COMPRAR PER INTERNET:

Contacte real: Moltes vegades hi ha productes que val més la pena veure'ls físicament per tal de poder contrastar la qualitat o simplement veure si s'adapten al que necessitem. Això és impossible realitzar-ho en una botiga online, ja que a vegades les fotografies poden confondre i poden fer que pensem que sigui d'una manera a com és a la realitat. Per això, sempre és recomanable llegir les opinions i crítiques d'altres compradors.

Consum directe: Moltes vegades tenim ganes de comprar alguna cosa i utilitzar-la al moment, sense haver d'esperar 24, 48 o 72 hores per poder gaudir de la nostra compra.

Devolucions: Cada vegada el sistema de devolucions de les botiges online és millor i més còmode pels consumidors, però tot i així segueixen havent-hi botigues online que el sistema de devolució és molt complicat, cosa que causa que al final no tornem aquell producte i acabem venent-lo en una web de segona mà.

Cost d'enviament: Abans hem comentat que els preus dels productes online solen ser més baixos, però hem de tenir cura amb el cost d'enviament, ja que pot fer que el preu final del producte acabi sent molt més car. Cal llegir i tenir ben clar les condicions que ofereix cada pàgina web a l'hora d'enviar els seus productes a casa teva. 

Des de Enruta't vam voler aprofitar el Black Friday per tal de renovar algun material de descens que ens feia falta. Per això, vam voler posar a prova la botiga online Probikeshop. Cal dir que el procés de compra va ser ben senzill i fàcil, la botiga online ofereix un gran llistat de productes relacionats amb el món dels ciclistes, amb un gran sortit de modalitats i marques. Com bé, hem comentat abans, els preus eren molt més baixos del que podia costar el producte en una botiga física, per això aprofitant que teníem un descompte extra perquè era el Black Friday vam aprofitar l'oportunitat. 

Un cop vam seleccionar els productes vam anar a l'apartat de pagament. Nosaltres vam seleccionar l'opció d'enviament amb SEUR, la qual tenia un cost de 7,95€ i era més ràpida que l'opció per Correus, la qual tenia un cost de 3,00€ (excepte en compres superiors a 49€). El paquet va arribar en el termini establert i amb perfectes condicions (El paquet ve des de França).

Cal dir que no estàvem molt segures de demanar en aquesta pàgina web, ja que tot i que els preus eren ben temptadors per les grans ofertes i rebaixes que oferien, havíem llegit crítiques d'altres compradors que deien que havíem tingut certs problemes, però en totes les ocasions els hi havien solucionat d'alguna manera. A continuació us mostrem els productes que vam comprar, dels quals estem ben contentes, ja que són tal com esperàvem i de molt bona qualitat.

Esperem que us animeu a realitzar les vostres compres per internet, és una manera molt còmode de poder adquirir aquelles coses que vols i a més a més si mires i busques bé et pots beneficiar de grans descomptes!

ENRUTA'T!


ULLERES DE MÀSCARA DE MTB
FONT: ENRUTA'T

ULLERES DE MÀSCARA DE MTB
FONT: ENRUTA'T

ULLERES DE MÀSCARA DE MTB
FONT:ENRUTA'T

MAILLOT I GUANTS DE MTB

ENLLAÇOS PRODUCTES:
Guants MTB: http://bit.ly/2fkl5nY
Maillot MTB (No disponible) (Enllaç d'un semblant): http://bit.ly/2gIJo0Z
Ulleres Màscara MTB (No disponible) (Enllaç d'unes semblants): http://bit.ly/2hNvRkW

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada