dimarts, 6 de desembre del 2016

5 ESCAPADES D'ÚLTIMA HORA

Bona nit rutaitres!

Avui us portem 5 escapades a la muntanya per a tots aquells despistats que us heu quedat amb ganes de marxar durant aquesta setmana de pont!

Durant l'hivern ens ve especialment de gust fer sortides i viatges per la muntanya. Tant si ets un apassionat dels esports extrems d'hivern com si el que busques és passar uns dies a un hotel rural avui et portem 5 sortides per la muntanya per treure el màxim partit a aquesta setmana de pont!

1. RUTA MICOLÒGICA PELS PIRINEUS:

Els Pirineus tenen un especial encant, ja que la seva naturalesa i paisatge enamora. Per això, si el que vols és descobrir el seu patrimoni cultural, viure de primera mà les jornades micològiques o gaudir de la muntanya en tota la seva esplendor una ruta micològica és, per a molts, un pla perfecte. 

2. RUTA PER LA SERRA DE CAZORLA:

El Parc Natural Serra de Cazorla és un dels paisatges més pintorescs d'Espanya, en el qual viuen boscos frondosos, rius i precioses valls. Si el que busques és calçar-te les botes de muntanya i endinsar-te en plena naturalesa, aquest pla t'encantarà, ja que et quedaràs fascinat i fascinada amb els paisatges. A més a més Cazorla ofereix una gran varietat d'hotels molt acollidors. 

3. TURISME ENOLÒGIC:

Cada vegada més la gent busca passar un cap de setmana tranquil, en un ambient inigualable, descobrint paisatges únics! Per això us invitem a que visiteu Baeza, un poble meravellós i patrimoni mundial per la UNESCO, on trobareu paisatges i hotels ben acollidors i amb un encant especial.

4. PER NO PERDRE EL RITME:

El fred no ha de fer que perdis les ganes de fer coses a l'aire lliure! Per això sempre estàs a temps de gaudir d'unes mini vacances i de pas posar-te en forma. Tens una gran varietat d'activitats per la muntanya per tot Catalunya i Espanya, des de rutes a cavall, senderisme, escalada... Només cal que et decideixis i reservis! 

5. ESQUIAR:

L'hivern a part de portar les baixes temperatures i algun refredat ens porta cada any (més aviat o més tard) unes meravelloses temporades d'esquí! I per a què quedar-nos per a aquí? Aprofitem i marxem! Us proposem Serra Nevada! I per què? Perquè és una de les pistes millor valorades d'Espanya i a més a més pots descobrir una ciutat tan interessant com Granada!

Esperem que us decidiu a fer alguna escapada durant aquesta setmana de pont, per aquells que us heu quedat amb ganes de marxar us donem 5 petites escapades!

ENRUTA'T!

EXCURSIONISTA A LA NEU

EXCURSIONISTA AMB ESQUIS A LA NEU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada