dimarts, 29 de novembre del 2016

TÍPIQUES EXCUSES (I COM REBATRE-LES) PER NO SORTIR A MUNTANYA

Bona tarda rutaires!

Segur que molts de vosaltres teniu el típic amic o amiga al qual intenteu convèncer cada vegada perquè us acompanyi de ruta però sempre us surt amb alguna excusa. I és que això de les excuses per alguns és un art! Avui portem una llista d'algunes de les típiques excuses que dóna la gent per no preacticar activitats de natura, segur que les reconeixeu!

FA FRED / FA CALOR:
Si fa fred per què fa fred, i si fa calor per què fa calor...així no hi ha manera de treure aquesta persona de casa a cap època de l'any! Una bona hidratació i una roba còmode i adecuada per l'època de l'any en la que ens trobem serà la solució.

NO M'AGRADEN ELS BITXOS!:
I què us penseu, que als muntanyistes ens agrada parlar-hi i acariciar-los!? És clar que moltesten, i alguns piquen, però per això existeixen els repelents. Procureu sempre anar preparats per aquests casos, i compte per on poseu els peus. Si feu això no hi ha motiu perquè serveixi d'excusa! Recordeu el que ens deien de més petits? "Però si l'abella està més espantada que tu·...? Doncs és cert, així que fora manies!

NO AGUANTARÉ, ESTIC FATAL DE FORMA:
I menys que aguantaràs si no ho intentes mai! Recordeu que ningú neix estant en forma, cal entrenar i anar adaptant-se poc a poc al nivell de dificultat de la ruta.

AIX... ÉS QUE SÓC AL·LÈRGIC/A:
Aquesta és una excusa típica que serveix per tot, i els professionals de les excuses la fan servir moltes vegades! A nosaltres ens sembla que al que són al·lèrgics és a moure el cul! 

QUINA MANDRA, NO?:
El contacte amb la natura aporta una enorme sensació de vitalitat i energia, a més és d'aquelles activitats que enganxen, i un cop comences no pots parar. Així que jo de tu em treuria aquesta mandra de sobre!

NO TINC TEMPS:
Hem tocat tema delicat, el temps...només et direm que si de veritat vols, trobaràs temps per a fer-ho! 

NO TINC ROBA ADECUADA:
Aquesta excusa sí que no l'acceptem de cap manera! Podeu trobar roba per sortir a muntanya de molt bona qualitat i molt econòmica a qualsevol botiga especialitzada. Recordeu que anem a muntanya i no a desfilar per una passarela de moda, es tracta d'anar segur i còmode, no cal comprar-se les camisetes més chic, malles que marquin musculs, o gadgets d'última tecnologia!

NO M'ARRIBA L'INTERNET ALLÀ DALT:
Sortir de ruta és una oportunitat d'or per baixar la nostra intensa relació amb els dispositius mòbils. Desconecteu de la tecnologia i conecteu amb la naturalesa unes hores, la sensació és única! I no patiu per penjar les fotografies a l'Instagram, ja ho fareu quan arribeu a casa amb el wi fi!

I vosaltres rutaires, quines altres excuses heu sentit (o heu donat)? Ens encantarà comentar-les!

ENRUTA'T!


PAISATGE MUNTANYA NEVADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada