divendres, 7 d’octubre del 2016

ESCALADA | 1

Bona nit rutaires!

Avui per fi és divendres i per celebrar-ho estrenem secció al blog! Cada divendres durant un mes parlarem d'un esport de muntanya i durant aquest mes cada divendres parlarem de l'ESCALADA!

A l'escalada cal tenir en compte cada moviment, ja que per cada problema que ens pugui sorgir existeix una solució, una tècnica que és més apropiada que una altra. És per això, que els rocòdroms es converteixen en una bona manera de practicar els nostres moviments a l'hora d'escalar. 

Per començar a iniciar-se en aquest esport, una bona prova, és iniciar-se al rocòdrom, ja que és un lloc òptim per posar-nos a prova sense tant de risc com a la muntanya. L'escalada és un esport que cal tenir en compte l'habilitat i la destresa, per això és molt important començar amb bon peu, ja que la seguretat i el material és fonamental per iniciar una bona escalada. 

Si voleu saber els diferents tipus d'escalada que podem trobar, el material necessari i els llocs més al·lucinants per practicar escalada no us perdeu les properes publicacions que farem els divendres al llarg d'aquest mes! L'escalada és un esport que ús deixarà meravellats/des!

Esperem que passeu un cap de setmana replet de cims i km a la muntanya i no oblideu que podeu compartir totes les vostres experiències amb nosaltres! Bon cap de setmana!

ENRUTA'T

FONT: ENRUTA'T

FONT: ENRUTA'T

FONT: ENRUTA'T

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada